Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

O Γκρίλο ζητά αναδιαπραγμάτευση του χρέους

Διατεθειμένος, υπό όρους να στηρίξει κυβέρνηση των αντιπάλων του, δηλώνει ο Μπ. Γκρίλο. Χωρίς αναδιαπραγμάτευση του χρέους η Ιταλία δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις σε 6 μήνες, δηλώνει στο Focus.
Το γερμανικό περιοδικό Focus επέλεξε ο Μπέπε Γκρίλο, θεωρούμενος και πραγματικός νικητής των εκλογών, προκειμένου να εκφράσει τη διάθεσή του να στηρίξει κυβέρνηση κεντροδεξιάς ή κεντροαριστεράς, σε περίπτωση που αυτή προχωρήσει σε βαθιές τομές.

Με την συνέντευξή του, ο Γκρίλο αλλάζει και πάλι τους κανόνες του παιχνιδιού, υποστηρίζοντας: «Μόνον, όμως, αν αλλάξουν τον εκλογικό νόμο, καταργήσουν την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων  και περιορίσουν σε δυο θητείες, δηλαδή δέκα χρόνια, την καριέρα των βουλευτών θα τους στηρίξω», υπογραμμίζει ο Γκρίλο.
Ο επικεφαλής του «Κινήματος Πέντε Αστέρων» πιστεύει, επίσης, ότι η Ιταλία πρέπει να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους της. Σε διαφορετική περίπτωση, σε έξι μήνες, δεν θα μπορεί πλέον να πληρώσει  μισθούς και συντάξεις. Deutschw Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.