Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Nigel Farage: " Η Ευρωζώνη διοικείται από άτομα που δεν σέβονται ούτε τη Δημοκρατία, ούτε το νόμο. "

-Εδώ έχουμε μια αγέφυρωτη διάσπαση μεταξύ της Ευρώπης του Βορρά και του Νότου. Στο Βορρά. Γερμανία, Ολλανδία και Φινλανδία, υπάρχουν ισχυρές πολιτικές φωνές που λεν δεν πάει άλλο με την διάσωση του Νότου, και υπ΄ όψιν η Κύπρος είναι η 5η χώρα από τις 17 που θέλει διάσωση.
-Στις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις μου σε αυτή τη Βουλή, για τον τρόπο που φαίρονται τα αφεντικά της ΕΕ δε φαντάστηκα ότι θα κατέφευγαν με τέτοιο πρωτοφανή τρόπο στην κλοπή χρημάτων από (δείτε το βίντεο)...


τις καταθέσεις του κόσμου.

-Δε συμφέρει την ΕΕ η πτώση της Ελλάδας, της Κύπρου, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας ή της Ιρλανδίας. Ξέρουν ότι αν θα πέσει μια χώρα θα γκρεμιστούν όλα και η Γερμανία θα έχει μεγάλες απώλειες, πιθανά και 1 τρις ευρώ! Με αυτό που έκαναν σε μια χώρα, τώρα είναι ικανοί να το κάνουν στην Ιταλία, Ισπανία κλπ.

-Αν ήμουν Βουλευτής στη Λευκωσία και έπρεπε να ψηφίσω θα καταψήφιζα το πακέτο. Καλύτερα να χρεοκοπήσει προς αυτούς που κρατούν τα ομόλογα και να κρατήσει το τραπεζικό της σύστημα παρά να δεχτεί αυτά τα νταηλίκια από τις Βρυξέλλες.http://www.epirus-ellas.gr/2013/03/nigel-farage.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.