Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

M. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: συνεχίζουν να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους

«Πολιτικοί απατεώνες συνεχίζουν να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους»
Μετά την άρνηση του αρμόδιου υφυπουργού κ. Βολουδάκη να αποδεχθεί τα στοιχεία που επικαλέσθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για το θέμα των διορισμών μετακλητών στο Δημόσιο, η αρμόδια τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε τα εξής:

 «Καταλαβαίνω την άσχημη θέση του κ. Βολουδάκη. Τα στοιχεία όμως που επικαλέσθηκα είναι το δικού του υπουργείου. Και τα στοιχεία από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος για την κατά 20% μείωση των μετακλητών λένε ότι όχι μόνο δεν υπήρξε τέτοια μείωση αλλά αντίθετα καταγράφηκε αύξηση τους σχεδόν κατά 20%! Έτσι σήμερα οι μετακλητοί στα υπουργεία ξεπερνούν τους 1200. Πώς συνέβη άραγε αυτό το θαύμα;
Αφού ο κ. Βολουδάκης δηλώνει πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά, θα ρωτήσουμε τον κ. Σαμαρά και τον κ. Μανιτάκη. Αυτοί σίγουρα θα μπορέσουν να μας εξηγήσουν ποιοι προσέλαβαν 200 νέους μετακλητούς στο Δημόσιο μέσα στους τελευταίους 3 μήνες».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.