Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

H S & P, έθεσε την πιστοληπτική διαβάθμιση της Deutsche Bank, σε αρνητική παρακολούθηση

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard and Poor, έθεσε τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική διαβάθμιση της Deutsche Bank, σε αρνητική παρακολούθηση μετά το χτύπημα των κερδών των τραπεζών το 2102, από απομειώσεις και δικαστικά έξοδα.
 

Η S & P είπε σε μια δήλωση της ότι έχει τοποθετηθεί η μακροπρόθεσμη
πιστοληπτική αξιολόγηση της Deutsche Bank "A +" σε "Credit Watch με αρνητικές συνέπειες."
Οι μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες προβλέψεις ανάγκασαν την τράπεζα να επαναδιατυπώσει το τέλος του έτους τα καθαρά κέρδη της για το 2012, που τώρα ανήλθαν σε € 291 εκατομμύρια σε σύγκριση με € 4,326 δισεκατομμύρια το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.