Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Δεν πληρώνουν ούτε τα δάνειά τους,τα Golden boys της Εθνικής


 
Δεν υπάρχει προηγούμενο, σε τόσο σύντομο διάστημα να έχουν γίνει τόσες προαγωγές και αναβαθμίσεις όσες επί διοίκησης Τουρκολιά. 
Οι διοικούντες και προνομιούχοι του ρετιρέ της ΕΘΝΙΚΗΣ δεν πληρώνουν τα δάνειά τους ... και παίρνουν μισθούς 15.000 ευρώ το μήνα.
Άλλοι πήραν αποζημιώσεις από 600.000 για να προστεθούν στις στρατιές των αργομισθιών υψηλόμισθων συμβούλων.
Δεν έφταναν τα «golden boys & girls» του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ΤΧΣ), του Συμβουλίου της Νομισματικής πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος και του ΤΑΙΠΕΔ, υπάρχει και η ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα με προκλητικές αποδοχές, τις παροχές, χρυσές κάρτες, bonus και χρυσές αποζημιώσεις εξόδου ίδιες με εκείνες του Διοικητή της ΤτΕ κ. Γ. Προβόπουλου. Δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα και τέτοιες πρακτικές ρίχνουν «λάδι στην φωτιά», και φέρνουν πιο κοντά τη μέρα της ανατροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.