Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ: ΚΑΙ Η DEUTSCHE BANK ΕΙΧΕ OFFSHORE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

olympiada
Κατάλαβες ελληναρά μου; Απλώς τα αφεντικά μπορούν να έχουν οφσορ, να κλέβουν, να σκοτώνουν και να καθαρίζουν με ένα μάτσο λαδωμένους πολιτικούς και μπουκωμένους καναλάρχες. Τόσο απλά.
Η Μέρκελ βάλθηκε να καταστρέψει τη Μεγαλόνησο, την οποία µια χαρά εκµεταλλεύτηκε τόσα χρόνια η «δική της» τράπεζα
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της προηγούµενης εβδοµάδας από Το ΧΩΝΙ σχετικά µε το «βρόµικο» ρόλο της Deutsche Bank στην Κύπρο, µέσω της θυγατρικής εταιρείας UFGIS Holding. Λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί το κατάπτυστο σχέδιο των Γερµανών, µέσω του Eurogroup, για «κούρεµα» των τραπεζικών καταθέσεων στη Μεγαλόνησο Το ΧΩΝΙ παρουσίαζε τον τρόπο µε τον οποίο ο γερµανικός τραπεζικός κολοσσός είχε µπει στο «παιχνίδι» της ευνοϊκής φορολόγησης και των off -shore εταιρειών
προς όφελος των πελατών του. Αποδείκνυε πως οι ριπές των Γερµανών πολιτικών και δηµοσιογράφων κατά της κυπριακής οικονοµίας περί «συγκάλυψης» άνοµων ενεργειών και διεθνών ρωσικών δραστηριοτήτων δεν ήταν παρά… τουφεκιές στον αέρα! Από τη στιγµή, µάλιστα, που οι δραστηριότητες της τράπεζας-ναυαρχίδας του γερµανικού κατεστηµένου, Deutsche Bank στην Κύπρο βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη από το 2008 µέσω offshore!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.