Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Συνοπτική Ιστορία της Ελλάδος | Concise History of Greece

Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το εξαιρετικό επιστημονικό ιστολόγιο http://livasperiklis.com/ με μοναδική θεματολογία που καλύπτει όλους τους επιστημονικούς κλάδους.

Μία αφοπλιστική αναδρομή στην Ελληνική Ιστορία.
Δείτε το βίντεο 

Η αρχαία ελληνική ιστορία είναι ένα ποίημα. François-René de Chateaubriand (1768-1848) Γάλλος ποιητής διπλωμάτης και πολιτικός


ΧΕΙΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.