Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Ο θάνατος του Ελληνάκου (ασθενή)

Δεν θα ξεχάσει κανείς το σημερινό Πρωθυπουργό,δεκανίκι τότε της Κυβέρνησης Παπαδήμου, να μας λέει από το Βήμα της Βουλής ότι θα...
ψηφίσει γιατί δε μπορεί να αφήσει την Ελλάδα χωρίς φάρμακα.
O Πρόεδρος του Ε.Ο.Φ. σήμερα, κύριος Τούντας παρέθεσε στοιχεία αναφέροντας συγκεκριμένα ότι,

το 2012 αποσύρθηκαν 203 φαρμακευτικά σκευάσματα ενώ μέχρι τώρα για το 2013 έχουν κατατεθεί 25 αιτήσεις.

Το κακό φέτος είναι ότι τα φάρμακα που αποσύρουν οι πολυεθνικές είναι αναντικατάστατα και αφορούν οφθαλμολογικά,αντιικά και ογκολογικά σκευάσματα.Ο λόγος είναι η χαμηλή τιμολόγηση.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι όποιος δρόμος και να είχε ακολουθηθεί το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς το ίδιο.Αναμένεται παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αφού εξεταστεί το βίντεο ακροδεξιού παραληλήματος...Είναι πιο σημαντικό από τα φάρμακα...

http://dif-news.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2031.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.