Πάνος Καμμένος: Μηδέν ναι από τους Κύπριους..το μόνο «ναι» που ακούστηκε από ελληνική φωνή ήταν το «ναι» του Στουρνάρα..


«Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να δούμε ότι πριν από λίγη ώρα τελείωσε η ψηφοφορία στην Βουλή της Κύπρου, στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Όπου ακούστηκαν 36 «όχι» απέναντι στη πρόταση του Eurogroup, μηδέν «ναι» και 19 αποχές και απορρίφθηκε το σχέδιο νόμου.


Μηδέν «ναι» κύριε πρόεδρε και το μόνο «ναι» που ακούστηκε από ελληνική φωνή ήταν το «ναι» του υπουργού της κυβέρνησης του κ. Στουρνάρα.


Ένα «ναι»
το οποίο ήταν προς στην κατεύθυνση της καταστροφής της Κύπρου, προς τη διάλυση του τραπεζιτικού συστήματος στην Κύπρο και κανείς ελληνοκύπριος βουλευτής δεν ακολούθησε τον διορισμένο υπουργό της κυβέρνησης της τρόικας.
Εδώ λοιπόν προκύπτει ένα τεράστιο θέμα ή θα πρέπει σήμερα η κυβέρνηση να αποπέμψει τον κ. Στουρνάρα ή να παραιτηθεί στο σύνολό της η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη εάν συνεχίζει να στηρίζει αυτήν την πολιτική που δεν βρήκε ούτε ένα «ναι» στη Βουλή της Κύπρου.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συγχαίρουμε τους Κύπριους βουλευτές, τους Έλληνες της Κύπρου, που ακολούθησαν το παράδειγμα το μεγάλου και αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου που αρνήθηκε το «σχέδιο Ανάν», που δεν γονάτισαν στην προδοτική πολιτική που υπέγραψε ο Στουρνάρας κατ’ εντολή του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη και λέμε ότι θα είμαστε δίπλα τους.


Δίπλα από τον Κυπριακό Ελληνισμό, όπως όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, προκειμένου να προχωρήσουμε πλέον, σε μια εθνική πολιτική, σε μια περήφανη εθνική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η Βουλή των Ελλήνων, καταργώντας τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και την ξένη κατοχή του Δ' Γερμανικού Ράιχ που αποκλείστηκε σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.


Είναι ντροπή δε, που σήμερα την «κοπάνησε» πάλι ο κ. Στουρνάρας, παρέμεινε σε όλες τις επιτροπές για το νομοσχέδιο και σήμερα λείπει. Όπως λείπει και ο πρωθυπουργός, όπως λείπουν και οι αρχηγοί που στηρίζουν αυτή εδώ την κυβέρνηση που είπε το ένα και μοναδικό «ναι» από ελληνικό στόμα και δεν ακούστηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων παρά μόνο το «όχι».

Σχόλια