Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ :«ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΒΟΥΛΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΟΙΚΑΣ
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:
«Είναι εθνικός ευτελισμός να βλέπουμε την ελληνική κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη
να διαπραγματεύεται με υπαλλήλους της τρόικας για το πώς η ίδια θα κυβερνήσει τη χώρα.

Άβουλοι αρχηγοί και Υπουργοί που καθημερινά βάζουν ολοένα και πιο βαθιά στο χάος την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Το θέατρο αυτής της τραγωδίας συνεχίζεται με την απειλή της τρόικας ότι θα επανέλθει για να συνεχίσει το «έργο» της μέσα Απριλίου, λίγο πριν το Πάσχα.

Είναι βέβαιο ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιμένουμε Ανάσταση. Σίγουρα πρέπει να μιλάμε για κατ' εξακολούθηση Σταύρωση και Επιτάφιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.