Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Στήσαμε τους Ρώσους και δεν το ξεχνούν ...


Δεν αναμένεται κίνηση τώρα πλην της επιμήκυνσης του δανείου..
Την έντονη δυσφορία των ρωσικών μεγάλων εταιρειών ενέργειας αλλά και της Κυβέρνησης συναντούν οι υπό τους υπουργούς Οικονομικών Σαρρή και Εμπορίου Γιώργο Λακκοτρύπη, ομάδες εργασίας που συζητούν συνεργασία στον τομέα των υδρογονανθράκων, έναντι άμεσης οικονομικής ενίσχυσης.
 
 Κι αυτό, λόγω του γεγονότος ότι κατά την προετοιμασία του Β γύρου αδειοδότησης το Υπουργικό Συμβούλιο προτίμησε να εξυπηρετήσει τις θέσεις και επιθυμίες της Γαλλικής Total και όχι αυτές των ρωσικών Novatec – Gazprombank. - 
 philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.