Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΟΛΗ Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.. Την Τετάρτη Παλλαρισαϊκό Συλλαλητήριο για το ΤΕΙ

Την Τετάρτη Παλλαρισαϊκό Συλλαλητήριο για το ΤΕΙ
Την Τετάρτη στις 12:00 στην κεντρική Πλατεία της πόλης όλη η Λάρισα λέει «Όχι″ στην μετακίνηση τμημάτων του ΤΕΙ και στην ουσιαστική υποβάθμισή του.
Αυτή ήταν η πρώτη απόφαση της σημερινής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των φορέων της πόλης,  με στόχο να σχεδιάσουν μια κοινή στρατηγική για να αποτραπεί η μετακίνηση των τμημάτων του ΤΕΙ στη Χαλκίδα.


Με την παρουσία αρκετών σπουδαστών του ιδρύματος όλοι οι συμμετέχοντες διατράνωσαν την θέλησή τους να στείλουν αγωνιστικό μήνυμα ενάντια στην «υποβάθμιση» του Ιδρύματος.
larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.