Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Αντώνη σε ευχαριστούμε για τις σκληρές διαπραγματεύσεις...(βίντεο)

09 Φεβρουαρίου 2012 
«Ξέρω» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς «ότι για ορισμένους είναι πρωτόγνωρο να διαπραγματεύονται και να διαπραγματεύονται σκληρά όταν πρέπει για τον απλό κόσμο. Η διαπραγμάτευση αυτή συνεχίζεται. Αυτό έκανα και αυτό θα κάνω. Υπάρχει ένα θέμα, αυτό με τις συντάξεις. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να κοιτάς τον απλό λαό στα μάτια. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτή τη θέση κάποιοι την παρεξηγούν. Γι αυτό προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα και γι αυτό υπάρχει αυτή η διαπραγμάτευση».
Δείτε το βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.