Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Πάνος Καμμένος: Κανείς δεν μπορεί να χτυπήσει την αξιοπρέπειά μας.

 
Στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Πελοποννήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θέμα «Οικονομία- Ανεργία». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Εισηγητής ήταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Οικονομικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης Μαριάς. Παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Μελάς, οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργος Νταβρής και Μαρίνα Χρυοοβελώνη, καθώς και η πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μανταλένα Παπαδοπούλου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.