Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Χρηματοδότησαν ΙΕΚ για να κάνει το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ"

Απίστευτο...
Μια από τις μελέτες του Υπουργείου παιδείας, ανατέθηκε σε εταιρεία ερευνών, θυγατρική του Ομίλου Ακμή...
Στην πιο πάνω εικόνα (απόφαση του υπουργείου παιδείας) προβλέπεται: 


«1. Η ανάθεση στην εταιρία EEO GROUP ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε (δ.τ «EEO GROUP Α.Ε»  τηςυλοποίησης του έργου με τίτλο «Μελέτη για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη τηςχώρας»
2. Αντικείμενο του Έργου είναι: η αποτύπωση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τηςακαδημαϊκής εκπαίδευσης καθώς και του θεσμικού πλαισίου ίδρυσης των τμημάτων. »

Δείτε τώρα την σύνδεση της εταιρίας EEO GROUP ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε. με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Με βάση την πιο πάνω απόφαση η προϋπολογισμένη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των εκατόν έντεκα χιλιάδων, τετρακοσίων ευρώ #111.400,00 €# πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α (ήτοι 137.022,00 €).
Εν ολίγοις δόθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα συγκεκριμένου εκπαιδευτικού ομίλου, η αρμοδιότητα να αποτυπώσει τον ακαδημαϊκό χάρτη της Χώρας, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ανατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου σε συνεργασία με τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.