Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Γκάφα μεγατόνων από την ΔΗΜΑΡ… ζήτησαν από τον Τζαβάρα να αποσύρει οργανόγραμμα του… Μανιτάκη!


…δεν είναι στο τσίρκο. Είναι στην κυβέρνηση το κόμμα – τσίρκο!
«Αστόχησε» η ενδοκυβερνητική «σκοποβολή» της ΔΗΜΑΡ καθώς ξεσηκώθηκε και ζήτησε άμεσα από τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα να αποσύρει την τροπολογία που αφορά στη ρύθμιση του νέου οργανογράμματος λειτουργίας των εργαζομένων, οι οποίοι υπάγονται στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Ο κ. Κώστας Τζαβάρας απάντησε στους μάλλον …«βιαστικούς» βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, πως

υπεύθυνος για την τροπολογία αυτή δεν είναι άλλος από τον υποστηριζόμενο από τη ΔΗΜΑΡ Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης και πολύ απλά εντάσσεται στο γενικότερο «μεταρρυθμιστικό πλαίσιο» που έχει εκπονήσει ο ίδιος!
Άρα «αστόχησε» η ΔΗΜΑΡ στα «πυρά» που εξαπέλυσε και ο κ. Τζαβάρας τους υπενθύμισε απλά να στοχεύσουν λίγο πιο …«αριστερά» την επόμενη φορά…
Εντωμεταξύ, κλειστοί θα είναι την Παρασκευή, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία της χώρας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού, αντιδρώντας στο προωθούμενο νέο οργανόγραμμα λειτουργίας.
Σε ότι αφορά τη ΔΗΜΑΡ, επειδή λίγοι είναι οι υπουργοί της …ας τους παίρνει και κανένα τηλέφωνο πριν… τουλάχιστον για να ενημερώνεται εγκαίρως πριν διαπράξει γκάφα τέτοιου βεληνεκούς!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.