Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Χριστιανοδημοκράτες Βαυαρίας..συντεταγμένη χρεοκοπία και έξοδο της Ελλάδας απ το ευρώ

Τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη επαναφέρει ο γγ. των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας. Σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Welt της Κυριακής, ο Αλεξάντερ Ντόμπριντ -ο οποίος μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε προτείνει τη σταδιακή επαναφορά της δραχμής- υποστηρίζει ότι θα πρέπει να βρεθεί ένα δρόμος
έξω από την ευρωζώνη, εάν η Ελλάδα δεν μπορεί ή δεν έχει τη βούληση να δημιουργήσει οικονομική σταθερότητα.

Εκτιμώντας ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το ευρώ εξακολουθεί να προέρχεται από την Ελλάδα, ο γγ. της CSU σημειώνει ότι «μακροπρόθεσμα η έξοδος της Ελλάδας θα ήταν μία πιθανή εναλλακτική λύση- τόσο για την Ευρώπη όσο και για την ίδια την Ελλάδα».
Ο Αλεξάντερ Ντόμπριντ καλεί μάλιστα την Κομισιόν να δημιουργήσει το αναγκαίο νομικό πλαίσιο για μια συντεταγμένη χρεοκοπία και την έξοδο μιας χώρας από την νομισματική ένωση. Επιμέλεια: Κώστας Συμεωνίδης, Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.