«ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» : ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τελικά οι νεκροθάφτες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Π.Δ.Μ. ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο!
Χωρίς ντροπή, με καμιά συναίσθηση ευθύνης και με συνέπεια αποκλειστικά και μόνο στο κομματικό και προσωπικό τους συμφέρον, ψήφισαν για άλλη μια φορά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».
Παρά τα «μεγάλα λόγια», τις «υψηλές παρεμβάσεις», τα «κατόπιν ενεργειών» μου,
τα δακρύβρεχτα ψηφίσματα συμπαράστασης, έβαλαν με την ψήφο τους ένα τέλος στο μεγαλύτερο αναπτυξιακό σύμμαχο της Περιφέρειάς μας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Αρχικά προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από τα Προεδρικά Διατάγματα, που θα έφερνε ο κ. Αρβανιτόπουλος.
Εκτέθηκαν όμως, από την –τελικά- αναγκαστική επιλογή του Υπουργείου Παιδείας να έρθει το θέμα για ψήφιση στην ολομέλεια.
Η ντροπή όμως δεν έχει όρια!
Με ύφος παντογνώστη και προκλητική κοσμοθεωρία προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες, ότι το «ναι σε όλα» ήταν για το καλό μας.
Οι κύριοι Μ. Παπαδόπουλος, Π. Κουκουλόπουλος, Τ. Κοψαχείλης, Στ. Κωνσταντινίδης, και η κυρία Μ. Αντωνίου για άλλη μια φορά εκπροσώπησαν τα κόμματά τους κι όχι την κοινωνία που τους εξέλεξε.
Καλούμε τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να σταματήσουν επιτέλους να εμπιστεύονται όλες και όλους εκείνους, που άλλα λένε στην εκλογική τους Περιφέρεια κι άλλα ψηφίζουν στο κοινοβούλιο .
Είναι όλοι τους υπόλογοι για το λουκέτο του Πανεπιστημίου.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με συνέπεια λόγων και πράξεων δια της βουλευτού Ραχήλ Μακρή εντός του κοινοβουλίου και όλων των στελεχών τους εκτός αυτού, δίνουμε κάθε μέρα, κάθε ώρα, τη μάχη ενάντια στην τρικομματική συγκυβέρνηση που ξεπουλά στους τοκογλύφους το μέλλον της πατρίδας μας.
Είναι ώρα αγώνα, ώρα μάχης και κανείς δε δικαιούται να απουσιάζει.

Υ.Γ. Αλήθεια οι εκπρόσωποι των δύο βαθμίδων της αυτοδιοίκησης, θα εξηγήσουν στο λαό που τους ψηφίζει ποια είναι η άποψή τους και κυρίως τι θα κάνουν από δω και πέρα;
Περιμένουμε με αγωνία, καθώς με προηγούμενη ανακοίνωσή μας είχαμε επισημάνει, ότι είμαστε στη διάθεσή τους για το καλό και την ενιαία φωνή της τοπικής μας κοινωνίας….

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σ.Ε. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχόλια