Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Ο Τσίπρας δεν στήριξε την πρόταση Καμμένου..Γιατί άραγε ;;

Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε την πρόταση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα.  
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε ότι ο κ. Στουρνάρας δεν ακολουθεί τη δική του πολιτική,
καθώς η χώρα έχει πρωθυπουργό, ο οποίος έχει την κύρια ευθύνη. Ο κ. Στουρνάρας, πρόθεσε, δεν λειτουργεί κατά βούληση, αλλά ακολουθεί ένα σχεδιασμό.
Αν τίθεται θέμα επάρκειας του κ. Στουρνάρα, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, δεν αφορά τον ίδιο, αλλά την κυβέρνηση, την οποία πρέπει να κρίνει συνολικά ο λαός. Κι ο λαός ξέρει, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση στερείται στοιχειώδους αξιοπιστίας για να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.