Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Η εικόνα που κάνει τον γύρο του κόσμου...2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΖΕΡΑΡ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γονυπετής ο Σαμαράκος βλέπω... Είναι που έχουμε ανακτήσει το κύρος μας στην Ευρώπη... Κύρος με μαύρες σακούλες και τον Χριστοφοράτο στη Γερμανία γίνεται ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.