Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Διπλωματικό επεισόδιο ... μεταξύ Αμερικής-Τουρκίας

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες σε εξέλιξη βρίσκεται διπλωματικό επεισόδιο, μεταξύ Αμερικής και Τουρκίας...
Αιτία η επίσημη επιστολή 89 Αμερικανών Γερουσιαστών προς τον Πρόεδρο της Τουρκίας, η οποία κατατέθηκε στην Πρεσβεία της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον χθες !!!! 
Η επιστολή αναφέρεται στις δηλώσεις του Ερντογάν
για το Ισραήλ και τον Σιωνισμό και με αρνητικά σχόλια οι 89 Γερουσιαστές του ζητούν να ανακαλέσει !!!!
Υ.Γ
θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το θέμα, διότι οι Τούρκοι υποτίθεται ότι φημίζονται για αλαζονική αντιμετώπιση σε τέτοιου είδους θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.