Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ...

.....ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ»
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
«Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω ως πολύ χαριτωμένα δρώμενα αυτά που συμβαίνουν με τις «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης με την τρόικα και την αναβολή της συνάντησης των απεσταλμένων των τραπεζιτών με τον πρωθυπουργό της συγκυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά.

Το κακό είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση η χαριτωμενιά δεν συνάδει με τη σοβαρότητα της κατάστασης, όπου βλέπουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να μην θέλει ο ίδιος να δώσει τη μάχη του με την τρόικα, αλλά να περιμένει να του λύσουν το πρόβλημα και να του στρώσουν τα χαλιά οι ταλαίπωροι και οι υποτακτικοί Υπουργοί του.
Σε μία κρίσιμη κατάσταση, κάποιος που θέλει να τον αποκαλούν ηγέτη, αναλαμβάνει ο ίδιος της πρωτοβουλίες, πολύ περισσότερο όταν ο διάβολος κρίνεται στις λεπτομέρειες.
Θλίψη και οργή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.