Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Η Γερμανία που μας κουνάει το δάχτυλο...έχει οφσόρ και στον Παναμά..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΦΣΟΡ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...
Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung δημοσίευσε τα ονόματα των πλούσιων Γερμανών που ήταν ή είναι διευθυντές εταιρειών στον Παναμά, μια χώρα που είναι γνωστή ως φορολογικός παράδεισος.
Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή για την ελίτ της Γερμανίας να έχουν υπεράκτιες επενδύσεις εκτεθειμένες.

Η χώρα τους έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο...
στο σχέδιο της Ευρώπης για τη διάσωση της Κύπρου από χρεοκοπία με τη φορολόγηση των καταθετών, επειδή δεν θέλουν η Ευρώπη να διασώζει ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα γεμάτο με υπεράκτιες καταθέσεις που φοροδιαφεύγουν, κυρίως από τη Ρωσία....
Η εφημερίδα επικαλείται μια βάση δεδομένων των εταιρειών του Παναμά, που δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον Daniel O'Huiginn, ένας Βρετανός προγραμματιστής, του οποίου το έργο έχει βοηθήσει να εντοπισθούν υπεράκτια χρήματα όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.