Τέρενς Κουίκ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ». ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ»

«ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ». ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ»
Τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού τίμησαν στη Ρόδο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους οποίους εκπροσώπησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Ο Τέρενς Κουίκ παρέστη στη Δοξολογία, κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο των πεσόντων και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση μακριά από εξέδρες, μαζί με τον κόσμο.
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, έκανε τις εξής δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ:


«Ήταν ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπήσω το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις εκδηλώσεις της Ρόδου, καθώς η συνάδελφος Βουλευτής Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη εκπροσώπησε σήμερα το Κίνημα στην Κω.

Καμάρωσα τις Ένοπλες Δυνάμεις, σωματεία, οργανώσεις και σχολεία και ιδιαίτερα αισθάνθηκα ρίγη συγκίνησης όταν τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Ρόδου πέρασαν μπροστά μας τραγουδώντας το εμβατήριο «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά».

Μπράβο στους δασκάλους τους, μπράβο στους γονείς τους.

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 τίναξε τον τουρκικό ζυγό.

Δεν θα αργήσει η ώρα που θα τινάξουμε από πάνω μας και τη μερκελική κατοχή. Καλή λευτεριά».

Αργά το μεσημέρι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχε συνάντηση με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος.





Σχόλια