Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Οι δυνάμεις κατοχής και οι Ανανιστές...με το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, έκαναν κουρελόχαρτο το καταστατικό της ΤτΚ...

Δείτε τι προβλέπει το καταστατικό της Τράπεζας της Κύπρου, για την ανεξαρτησία της Τράπεζας:

7. Η Τράπεζα και τα μέλη των οργάνων της , δε ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από κοινοτικά όργανα ή οργανισμούς , την Κυβέρνηση της ∆ημοκρατίας , ή οποιαδήποτε κυβέρνηση άλλου κράτους μέλους ή οποιοδήποτε άλλο οργανισμό κατά την ενάσκηση των αρμοδιοτήτων τους δυνάμει του παρόντος Νόμου.

Βέβαια στην πράξη και στην πρόσφατη κρίση με το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο, το καταστατικό της ΤτΚ μάλλον έγινε κουρελόχαρτο...  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.