Βόμβα μεγατόνων από Δριβελέγκα..ο Παπακωνσταντίνου με εξαπάτησε για τις Σκουριές..

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Δριβελέγκας ήταν καλεσμένος σήμερα στον Alpha 98,9..στην Γιάννα Παπαδάκου, όπου έριξε βόμβα μεγατόνων...για τις Σκουριές
Ο κ. Δριβελέγκας αναφερόμενος στις Σκουριές και την συμφωνία.. Είπε ότι...

Ο Παπακωνσταντίνου και το κόμμα μου υπέγραψαν εν μια νυκτί την συμφωνία..
Ενώ είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε διαβούλευση..με παράπονο σας λέω ότι με εξαπάτησε με την έννοια ότι ενώ έλεγε θα το συζητήσουμε κλπ.. το υπέγραψε εν μια νυχτί χωρίς διαβούλευση..
Ακούστε το ηχητικό  ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.