Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Γιώργος Νταβρής: Κριτική σε Αθ. Νταβλούρο για την επερώτησή του για τις μισθολογικές περικοπές των ενστόλων


Αυστηρή κριτική στον Αθανάσιο Νταβλούρο για την επερώτησή του για τις μισθολογικές περικοπές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα, έκανε ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Νταβρής μιλώντας στο "Ράδιο Γάμμα" και στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη. (Ακούστε τη συνέντευξη)http://radiogamma.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9850.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.