Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ “ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΩΝ” ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ....


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ. ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕ ΑΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟ. 
ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.