Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρία των απόστρατων στη Θεσσαλονίκη..(φώτο και βίντεο)

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΑ.... 
ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Κοντά στις 7 με 8 χιλιάδες ήταν οι απόστρατοι και τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας, που συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

 Οι συγκεντρωθέντες είχαν έρθει από όλη σχεδόν την Βόρεια Ελλάδα....

από Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη...


Η μεγαλειώδης πορεία ξεκίνησε από από το άγαλμα Βενιζέλου και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου και επεδόθη από τους εκπροσώπους του συντονιστικού οργάνου σχετικό ψήφισμα...
Χαιρετισμούς απηύθυναν οι πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων και ο πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ 
Για πάνω από 3 ώρες είχε παραλύσει στην ουσία το κέντρο της Θεσσαλονίκης..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.