Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Απάντηση του Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Βύρωνα, σχετικά με ανακοίνωση των «Πολιτών Βύρωνα»!


Δεν υπάρχουν παιδιά που κρυώνουν στους Παιδικούς Σταθμούς του Βύρωνα!
Στα όρια της πολιτικής αλητείας η ανακοίνωση των «Πολιτών Βύρωνα»!

Γελοίες και ανυπόστατες είναι οι καταγγελίες ότι «βρέφη και νήπια φιλοξενούνται σε ένα παγωμένο περιβάλλον» σε Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας, λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Όλες οι αίθουσες στο σύνολο των Παιδικών Σταθμών του Βύρωνα είναι εξοπλισμένες με νέες και συντηρημένες μονάδες κλιματισμού (air condition), με αποτέλεσμα η θέρμανσή τους να μην βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο πετρέλαιο. Έτσι, ακόμα και στους Παιδικούς Σταθμούς που σήμερα, λόγω καθυστερήσεων στην έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου, δεν έχουν πετρέλαιο, τα παιδιά ζεσταίνονται κανονικά.

Η ανακοίνωση για δήθεν καταγγελίες γονέων σχετικά με παιδιά που παγώνουν κινείται στα όρια της πολιτικής αλητείας, μιας και κάποιοι γνωστοί-«άγνωστοι» προσπαθούν, μέσα από την ανωνυμία τους, να εκμεταλλευτούν μικροκομματικά και παραταξιακά ακόμα και τα ίδια τα παιδιά μας! Ας το πάρουν απόφαση μερικοί ότι οι απαρχαιωμένης, μαφιόζικης και γκεμπελίστικης λογικής ανακοινώσεις θα έχουν την απάντηση που τους αρμόζει, πρώτα και κύρια από την ίδια την κοινωνία! Ντροπή!

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Φίλιππος Καρατζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.