Απάντηση του Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Βύρωνα, σχετικά με ανακοίνωση των «Πολιτών Βύρωνα»!


Δεν υπάρχουν παιδιά που κρυώνουν στους Παιδικούς Σταθμούς του Βύρωνα!
Στα όρια της πολιτικής αλητείας η ανακοίνωση των «Πολιτών Βύρωνα»!

Γελοίες και ανυπόστατες είναι οι καταγγελίες ότι «βρέφη και νήπια φιλοξενούνται σε ένα παγωμένο περιβάλλον» σε Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας, λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Όλες οι αίθουσες στο σύνολο των Παιδικών Σταθμών του Βύρωνα είναι εξοπλισμένες με νέες και συντηρημένες μονάδες κλιματισμού (air condition), με αποτέλεσμα η θέρμανσή τους να μην βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο πετρέλαιο. Έτσι, ακόμα και στους Παιδικούς Σταθμούς που σήμερα, λόγω καθυστερήσεων στην έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου, δεν έχουν πετρέλαιο, τα παιδιά ζεσταίνονται κανονικά.

Η ανακοίνωση για δήθεν καταγγελίες γονέων σχετικά με παιδιά που παγώνουν κινείται στα όρια της πολιτικής αλητείας, μιας και κάποιοι γνωστοί-«άγνωστοι» προσπαθούν, μέσα από την ανωνυμία τους, να εκμεταλλευτούν μικροκομματικά και παραταξιακά ακόμα και τα ίδια τα παιδιά μας! Ας το πάρουν απόφαση μερικοί ότι οι απαρχαιωμένης, μαφιόζικης και γκεμπελίστικης λογικής ανακοινώσεις θα έχουν την απάντηση που τους αρμόζει, πρώτα και κύρια από την ίδια την κοινωνία! Ντροπή!

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Φίλιππος Καρατζάς

Σχόλια