Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Καμμένος σε Αναστιάδη..ευχή να αντισταθεί, απέναντι στην προσπάθεια της Μέρκελ ...

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με το νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.


Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε τα εξής :


«Συναντηθήκαμε με τον κ. Πρόεδρο,
του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του, να είναι η Παναγιά μαζί του στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνούν η Κύπρος και η Ελλάδα.


Του ευχήθηκα να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια της κ. Μέρκελ να καθυποτάξει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να εντάξει και την Κύπρο στο μνημόνιο και βεβαίως, να μην συνδυαστεί με κανένα τρόπο η προσπάθεια εντάξεως της Κύπρου στο μνημόνιο και σε ένα νέο «σχέδιο Ανάν», που θα είναι καταστροφικό και θα είναι εθνικό πλέον το έγκλημα.Συζητήσαμε για τις δυνατότητες συνεργασίας με χώρες εκτός των δανειστών. Είπα ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε και λόγω της συνεργασίας μας με τους Συντηρητικούς και αντιφεντεραλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον κ. Κάμερον, αλλά και με την Ρωσία, όπου θα επισκεφθώ την Καθαρά Δευτέρα.Θα ξανασυζητήσουμε σύντομα την 1η Απριλίου στην επέτειο της ΕΟΚΑ στην Κύπρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.