Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Πρίν λίγο..Διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο κυπριακό Κοινοβούλιο

Οι διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο του Κοινοβουλίου της Κύπρου, όπου συζητήθηκαν οι προτάσεις για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό αλλά τους σταμάτησε η Αστυνομία.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την ενδεχόμενη επιβολή φόρου στις τραπεζικές καταθέσεις. Για το θέμα αυτό η κυπριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει εγκαταλείψει το συγκεκριμένο σχέδιο.
Περίπου εκατό διαδηλωτές έσπασαν την περίφραξη στο κτήριο του Κοινοβουλίου και συνεπλάκησαν με την Αστυνομία. http://greek.ruvr.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.