Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Ο Παναγιωτόπουλος αδειάζει Σαμαρά για την ΑΟΖ...

Αυτό τουλάχιστον διεφάνη, από απάντησή του σε σχετική ερώτηση του Χατζηνικολάου, σε σημερινή συνέντευξη του ΥΠΕΘΑ στον Real FM..
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλω να ξεκινήσω ρωτώντας, σε ποιο βαθμό δικαιολογούνται οι ανησυχίες που εκφράζονται σήμερα από ορισμένες πλευρές. Για παράδειγμα, έχω μπροστά μου την Ελευθεροτυπία, η οποία διατυπώνει τέτοιες ανησυχίες, για το θέμα τη Α.Ο.Ζ.
Είστε ανήσυχος;
Υπήρξαν ενδείξεις από Τουρκικής πλευράς για επιδιώξεις που υπερβαίνουν τη διεθνή νομιμότητα;
Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κοιτάξτε, ανεξαρτήτως του τι έγινε με τη Τουρκία, εγώ θα σας πω ότι δουλειά μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι να μην εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Άρα, μια γενικότερη απάντηση. Δεν εφησυχάζουμε κύριε Χατζηνικολάου ποτέ και για τίποτα, γιατί δουλειά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι, να έχουν το αξιόμαχο ψηλά, ψηλά την επιχειρησιακή ετοιμότητα, ώστε η αποτρεπτική ικανότητα της χώρας να είναι τέτοια, που να εμπνέει σεβασμό και δέος σε καλούς και κακούς γείτονες, για να μην μπουν ποτέ στο πειρασμό να αμφισβητήσουν κυριαρχικά μας δικαιώματα. 
Υ.Γ
Τι εννοεί ο κ. Παναγιωτόπουλος με την έκφραση ... "ανεξαρτήτως του τι έγινε με τη Τουρκία"... ;;
Δεν μας το κάνει πιο λιανά...;;

Έγινε κάτι και δεν το καταλάβαμε ;;
Δηλαδή μπορεί να έγινε και "πατάτα"..ή μήπως ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφέρεται στο ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ...;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.