Δεν πάει καλά ο κόσμος.


Πηγή: skepseis   
Δεν πάει καλά ο κόσμος!
Δεν πάει.
Και για του λόγου το αληθές, θα σας παρουσιάσω μια διαφήμιση που είδα πριν λίγο.
Αν είναι δυνατόν, μια γυναίκα είναι στην κουζίνα της και γυρνά, κοιτά το φακό και λέει πως επειδή ανησυχεί για τα παιδιά της και το μέλλον τους, τηλεφωνεί σε έναν πενταψήφιο αριθμό μέντιουμ.
Ναι μέντιουμ.
Δηλαδή η μέση ελληνίδα μάνα, κάθε φορά που ο γιος της βγαίνει έξω, τηλεφωνεί στο μέντιουμ να μάθει που θα πάει ο γιος της, με ποιους θα πάει ο γιος της, τι θα φάει, αν θα φορά τη ζακετούλα του, αν θα του κάτσει η γκόμενα, αν θα φορά προφυλακτικό, αν θα είναι ευχαριστημένος.
Δεν πάμε καλά!

Είναι τέτοια η οικονομική κατάσταση της χώρας, που ο μέσος έλληνας έχει περίσσευμα μερικά ευρώ κάθε μέρα, ή και αρκετές φορές κάθε μέρα, ώστε να τα πετά στα τηλεμέντιουμ!

Και τα κανάλια δείχνουν αυτήν τη διαφήμιση! Πρέπει να υπάρχουν πολλοί μαλάκες που τηλεφωνούν στα τηλεμέντιουμ για να μπορούν αυτά να διαφημίζονται στην τηλεόραση και μάλιστα Κυριακή πρωί!

Και μετά αναρωτιόμαστε πως έφτασε η χώρα μας σ αυτό το χάλι. Από τη βλακεία μας. Είμαστε μια εκπληκτική χώρα που κατοικείται από ηλίθιους πολίτες. Από πολίτες που πιστεύουν στα ζώδια, στα χαρτιά, τα ταρώ, τα μέντιουμ, τις ξεματιάστρες και το ξεμάτιασμα!
Άντε βρε, και στα βουντού! Να δω ελληνίδες μάνες να έχουν μια μικρή κερένια κούκλα και να βάζουν καρφίτσες στην κούκλα που εκπροσωπεί την γκόμενα του γιου, την γκόμενα του συζύγου τους, τον προϊστάμενό τους, τη γειτόνισσα που ταΐζει τις γάτες κάτω από το μπαλκόνι τους…

Μην ξανακούσω άλλη φορά για τα χάλια μας, γιατί μόνοι μας φτάσαμε ως εδώ. Δε μας φταίει ούτε η κακιά Μέρκελ,  ούτε ο κακός Πούτιν. Η μαλακία που μας δέρνει τον εγκέφαλο μας έφερε σ’ αυτήν την κατάσταση.

Δε θα κάνω πολιτική ανάλυση, που πολύ θα το ήθελα, αλλά έχω και κάτι δουλειές να κάνω. Θα σας θυμίσω μόνο πως προεκλογικά, τα κανάλια ρωτούν αστρολόγους ποιο κόμμα βλέπουν να κερδίζει.
Και σας θυμίζω, πως αυτές οι εκπομπές έχουν και υψηλή ακροαματικότητα!

Άντε καλή εβδομάδα, πάω να βάλω καρφίτσες στην κούκλα του οδηγού που μου έκλεισε το πάρκινγκ γιατί έτσι θα γίνει, αφού το τηλεμέντιουμ είπε πως θα βρω εμπόδια στις μετακινήσεις μου και το ζώδιό μου έλεγε πως θα δυσκολευτώ να βγω από το σπίτι!!!

Ξύλο που τους χρειάζεται!!!
http://vaspersview.blogspot.gr/2013/03/blog-post_27.html

Σχόλια