Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Π.Καμμένος: Πολιτική απόφαση της συγκυβέρνησης να προχωρήσει στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρωπαικής Ένωσης


 
Αλλαγή του μοντέλου τραπεζικής πίστης στην Ευρώπη.Κατάργηση της προστασίας της ιδ.περιουσίας και δήμευση καταθέσεων οδηγούν στην αλλαγή του μοντέλου.

Η ζημιά στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας θα είναι τεράστια,μιας και οι περισσότεροι λογαριασμοί ναυτιλιακών εταιριών στις Κυπριακές τράπεζες κουρεύονται.
Οι Αν.Έλληνες παραμένουμε στις θέσεις μας οτι η Κύπρος ΔΕΝ είναι μακριά.
atypos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.