Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Βασίλης Καπερνάρος: Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, δικαιώθηκαν για την παραπομπή Παπανδρέου, Παπαδήμου & Βενιζέλου..

Ποινικές ευθύνες δια εμμάρτυρων αποδείξεων προκύπτουν πλέον για τους
πρώην πρωθυπουργούς Γεώργιο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο, καθώς και για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την χθεσινή κατάθεση του μάρτυρα κ. Ιωάννη Διώτη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Διώτης, απαντώντας στις ερωτήσεις του Βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλη Καπερνάρου
δικαίωσε τις θέσεις του κόμματος, που είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή την παραπομπή των τεσσάρων εμπλεκομένων προσώπων, στήνοντας τέσσερις κάλπες στην ψηφοφορία, αφού απέδωσε με σαφήνεια, ποινικές ευθύνες σε όλους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ως ο μοναδικός πολιτικός σχηματισμός που ζήτησε από την πρώτη στιγμή την παραπομπή Παπανδρέου, Παπαδήμου, Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την διαδικασία της προανακριτικής επιτροπής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.