Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Το ΝΑΤΟ έτοιμο να επέμβει στη Συρία...

Ο διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη (Ναύαρχος των ΗΠΑ) Τζέιμς Σταυρίδης, δήλωσε ότι πολλές χώρες της συμμαχίας εργάζονται πάνω σε ενεχόμενα σχέδια δράσης, για πιθανή στρατιωτική επέμβαση δίνοντας τέλος στο διετή εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.
 
Ο Ναύαρχος Σταυρίδης, δήλωσε ότι

επεξεργάζονται μια σειρά στρατιωτικών επιχειρήσεων , για να τερματισθεί το αδιέξοδο και να βοηθήσουν τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων, την παροχή στρατιωτικής βοήθειας προς τους αντάρτες και την επιβολή εμπάργκο όπλων.
Αλλά πρόσθεσε ότι μια απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και συμφωνία μεταξύ των 28 μελών της συμμαχίας μελών, είναι αναγκαίες προτού το ΝΑΤΟ αναλάβει στρατιωτική δράση στη Συρία.
Είπε: «Είμαστε έτοιμοι αν κληθούμε να συμμετέχουμε, όπως ήμασταν στη Λιβύη."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.