Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Βασίλης Καπερνάρος: «ΕΤΣΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»

«Τα τελευταία τριάντα (!!!) χρόνια, δηλαδή επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ψηφίσθηκαν 3.430 νόμοι, εκδόθηκαν 18.766 Προεδρικά Διατάγματα και 110.024 Υπουργικές Αποφάσεις. Και αυτό, οι αλήτες το λένε Κράτος.
Τώρα, η Βουλή ούτε καν νομοθετεί.


Τώρα, ο βουλευτής βιώνει τον ατομικό του εξευτελισμό κυρώνοντας Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, δηλαδή προκάτ νόμους, ετοιματζίδικους και οι βουλευτές (όχι όλοι βεβαίως) της τριολέ κυβέρνησης ψηφίζουν αναντίρρητα.

Και δεν μιλάει κανείς!
 Και ο κ Παπούλιας υπογράφει λες και υπογράφει αυτόγραφα.
 Αυτό κι αν λέγεται παρακράτος.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.