Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Δώστε απάντηση σ’ αυτούς που μας θεωρούν ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ

Το σύνολο των Ενώσεων – Συνδέσμων των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μετά τη συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό και τον εμπαιγμό που ακολούθησε με την ψήφιση του ΜΠΔΣ 2013-2016, όπου εμπεριέχονται επιπλέον επιβαρυντικές διατάξεις μόνον για τους αποστράτους και μετά από κοινή συνάντηση με τους εν ενεργεία συναδέλφους τους, αποφάσισαν τη διοργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας σε Αθήνα (Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00) και Θεσσαλονίκη (Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 13:00).
Οι συγκεντρώσεις θα περατωθούν με πορείες προς τη Βουλή και το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, αντίστοιχα, όπου θα επιδοθούν και σχετικά ψηφίσματα. Δηλώσεις συμμετοχής για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, για τους ιδίους αλλά και για τις οικογένειες τους, θα γίνεται στις τοπικές Ενώσεις Αποστράτων, μέχρι την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013. Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από τις Ενώσεις (ετήσιες εισφορές μελών). Οι συνάδελφοι του Ναυτικού και του Λιμενικού να δηλώσουν συμμετοχή στην ΕΑΑΣ Λάρισας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μεταβούν και στην Αθήνα μπορούν να το πράξουν πλην όμως με ίδια μέσα και έξοδα. Άτυπο Συντονιστικό Αποστράτων ν. Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.