Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

ΟΤΑΝ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΑΣ (…κυριολεκτικά)

Μόνοι μας βγάζουμε με τα χερια μας τα μάτια μας. Αν δεν αλλάξουμε τους εαυτούς μας, μην περιμένουμε κανέναν να βοηθήσει ούτε εμάς, ούτε την χώρα μας.

Την ίδια στιγμή που η υποτιθέμενη εταίρος Γερμανία "βομβάρδιζε" με τις αποφάσεις της την Ελλάδα και την Κύπρο, η Pampers ανακοίνωνε την ελεημοσύνη της στην Ελληνική οικογένεια με δήθεν πτώση τιμών που μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν με στοιχεία ότι ήταν παραπλανητική (http://olympia.gr/2013/03/11/procter-gamble-δείτε-την-ανάπτυξη-που-φέρνουν-οι/).

Και όμως τα στοιχεία συγκλονίζουν. Τα Pampers κατέχουν πάνω από το 50% της Ελληνικής αγοράς, παρ' ότι είναι προϊόν εισαγωγής που το εμπορεύεται πολυεθνική. Αντίθετα, άλλες φίρμες όπως τα Baby Lino ή τα Libero έχουν ελάχιστο μερίδιο, ας είναι φθηνότερα και δίπλα - δίπλα στα ράφια. Το χειρότερο; Οι Ελληνικές πάνες, κατέχουν μόλις το 8% της Ελληνικής αγοράς! Σε ένα προϊόν που κάθε παιδί το χρειάζεται και θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και όχι στην Γερμανία εάν εμείς το αποφασίζαμε.

Ακόμα και αυτές τις κρίσιμες στιγμές που θα έπρεπε να μας κάνουν σκληρούς τόσο απέναντι στους εαυτούς μας, αλλά κυρίως σε αυτούς που ρημάζουν το μέλλον των παιδιών μας. Αντ' αυτού, φροντίζουμε να τα υποτάσσουμε από τα γεννοφάσκια τους στις δικές μας εγκληματικές επιλογές.

http://www.greekalert.com/2013/03/blog-post_3991.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.