Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Έλενα Κουντουρά: Η ενέργεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει στον λαό να αποδώσει τιμή και να παρακολουθήσει την παρέλαση είναι απαράδεκτη..«Σήμερα ο Ελληνισμός εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την έναρξη της Εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821.

Η ενέργεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει στον λαό να αποδώσει τιμή και να παρακολουθήσει την παρέλαση είναι απαράδεκτη. Σε τέτοιου είδους ενέργειες προβαίνουν τα καθεστώτα που φοβούνται την λαϊκή οργή, τα καθεστώτα τα οποία γνωρίζουν ότι δεν είναι αγαπητά στο λαό.

Αναφωνώ μέσα από την καρδιά μου

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.