Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑ.


Στηνμάχη της Κρήτης όταν οι Ναζι έπεφταν κατά χιλιάδες από τον ουρανό οι Κρητικοί τους περίμεναν και τους τελείωναν πριν πατήσουν το νησί. Τελικά; Ναι υπέκυψαν μπροστά στη επιδρομή των βαρβάρων αλλά πολέμησαν σαν πραγματικοί ήρωες υπερασπίζομενοι την πατρίδα τους .
Αλλά Ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος, διότι οι βρωμίαρηδες κόλλησαν σε ένα γεναίο λαό, με απότελεσμα η εισβολή στην ΡΩΣΙΑ να καθυστέρησηκαι ήταν η αρχή της ήττας τους.

Σήμερα ένα άλλο νήσι είπε ΟΧΙ.
Αμέσως οι νεοναζί επετέθηκαν με σφοδρότητα ενάντιον τους να τους σταγγαλίσουν! Δεν έριξαν, αλεξιπτωτιστές, ούτε τα τάνκς, αλλά τα νέα τάνκς, βλέπε ευρώ να τους ισοπεδώσουν. Αλλά δεν φτάνει αυτό μόνο, το χειρότερο εδώ στην Ελλάδα άμεσως, οι ντόπιοι φίλου τους μέσω κανάλιων αλλά κυβερνητικών σαιτς, τα ξέρετε πλέον, επετέθηκαν με μίσος εναντίον τους διότι τόλμησαν, άκουσον άκουσον, να σηκώσουν κεφάλι στην επιδρομή του ΑΤΙΛΛΑ Νο 3!
Αλλά πάμε στην αυριάνη ημέρα . Έχουμε εθνική εορτή αλλά παράλληλα έχουμε οικονομιική κατοχή. Ενώ είναι ευκαιρία, να τιμήσουμε όχι μόνο τους ηρώες του 21, αλλά να δέιξουμε την πληρή αντίθεση μας σε αυτά που τράβαμε, ακόμη και παραμόνη μιας Εθνικής εορτής παραμένουμε παγερά αδίαφοροι. Και θα μου πείς πως; Μα να αναρτήσουμε την σημαία μας, να τίμησουμε τους πρόγονους,μας, αλλά και να στείλουμε μήνυμα στους ντόπιους δυνάστες μας, ότι εμείς είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε.
Αυτή η εγκληματική αδιάφορια μας δίνει τροφή σε όλους αυτούς, μόλις καθαρίσουν με το ξεπούλημα του ηρωικού νιησού μας , να μας αποτελείωσουν διότι ακόμη και τώρα είμαστε τραγικά αδιάφοροι.
Τελικά το δόγμα του ΣΟΚ έπιασε τόπο. Η ΚΥΠΡΟΣ μας παραδίδεται στις ορέξεις των εχθρών του Ελληνισμού και εμείς λέμε ξανά , έλα μωρέ η ΚΥΠΡΟΣ έιναι μακρυά με τον τρόπο μας
Ακόμη και τώρα αν αντίστασου.. Βάλε την ελλληνική σημαία στο μπαλκόνι σου, πήγαινε στις αυριανές παρέλασεις και με ειρηνικό τρόπο αλλά δείξε την αντίθεση σου όχι μόνο στην υποδούλωση της ΚΥΠΡΟΥ μας αλλά και στην σημερινή κατόχη.
Κάνε κάτι διαφορετικά, ΚAΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑ
Υ.Γ. Αν ακόμη έχεις φιλότιμο βάλε την σημαία στο μπαλκόνι σου, πηγάινε με μια σημαία στο χέρι σου και δείξε ότι δεν τελείωσες αλλά είσαι ζωντανός και θα πολεμήσεις.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.