Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ Τα βίντεο απο την προσαγωγη των ΑΝ.ΕΛ.-Κ.Τόμπρας: Όποιος αποδοκιμάζει τον Βενιζέλο προσάγεται

Για άλλη μια φορά το αστυνομικό  κράτος που έχουν στήσει οι κατοχικές δυνάμεις προσπάθησε να τρομοκρατήσει μέλη και πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Μέλη και πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που το μόνο που έκαναν ήταν να διαμαρτύρονται ειρηνικά ενάντια σε οσα συμβαίνουν στη Χώρα και στο λαο της.Η αιτία ήταν οτι αποδοκίμαζαν τον Βενιζέλο εξω απο το Μέγαρο Μουσικής.

Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ενα tweet του Π.Καμμένου ”Ο εισαγγελέας αρνείται οτι διέταξε προσαγωγή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ; ΠΟΙΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΥ;”
Και έτσι είναι ακριβώς.Νομίζουν οτι με αυτές τις ενέργειες θα κάμψουν το φρόνημα του Ελληνικού λαου.Να τους πούμε οτι πετυχάινουν ακριβώς το αντίθετο.Να γιγαντώσουν την διάθεση για τον αγώνα και την Αλληλεγγύη.
Εδω θα πρέπει να τονιστεί οτι εξω απο το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος,όπου είχαν μεταφερθεί τα μέλη και οι πολιτευτές των ΑΝ.ΕΛ,το παρών και την Αλληλεγγύη έδωσαν μέλη του ΕΠΑΜ και ο Δ.Καζάκης.Τους ευχαριστούμε για αυτό
Αν νομίζουν μερικοί οτι θα καμφθούμε πλανώνται πλάνην οικτράν.
ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ
Γιατι;
Επειδη
Είμαστε Πολλοι
Είμαστε Ανεξαρτητοι
Είμαστε Έλληνες
Ιωάννης Δραγάτης
atypos.com
,, ,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.