Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Κεντρική πλατεία Λάρισας..ένα κερί για τους αδικοχαμένους φοιτητές.. (βίντεο)

Πολύς ο κόσμος που συγκεντρώθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, να ανάψει ένα κερί, ένα ρεσό στην μνήμη των δύο παλικαριών που χάθηκαν τόσο απρόσμενα ..τόσο άδικα...
Πολύς όμως ήταν και ο κόσμος που προτίμησε
τις διπλανές καφετέριες ..και το ποδόσφαιρο..
Μηνύματα των καιρών...
Οι πολίτες, στάθηκαν επί ώρα σιωπηλοί στην Κεντρική Πλατεία, κρατώντας αναμμένα κεριά υπό τους ήχους διακριτικής μουσικής που έπαιζε νεανικό συγκρότημα, αποχαιρετώντας έτσι τους δύο άτυχους νέους, η απώλεια των οποίων συγκλόνισε την πόλη, και στέλνοντας μήνυμα διαμαρτυρίας προς την πολιτεία. 

Έλαμψαν όπως ήταν αναμενόμενο δια της απουσίας τους οι τοπικές και όχι μόνο αρχές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.