Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Τέρενς Κουίκ από τα Γιάννενα: " Δεν θα μιλούσα ποτέ με αυτούς που έχουν φέρει στην αυτοκτονία τις Ελληνικές οικογένειες. "

Στα Γιάννενα βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ έχοντας αναλάβει στο κοινοβουλευτικό του έργο και την την Περιφέρεια Ηπείρου.  
Έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στο γραφείο του Κινήματος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. 

Μίλησε για εξωτερικά και εθνικά θέματα μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τα κακώς πολιτικά τρέχοντα θέματα.

Αύριο ο Βουλευτής θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, καθώς και με φορείς. Το ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ήταν εκεί και βιντεοσκόπησε την συνέντευξη του βουλευτή.
 
http://www.epirus-ellas.gr/2013/03/blog-post_7090.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.