Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Ραχήλ Μακρή : «Ψεύδη και υποκρισία από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αδιαφορία από το Υπουργείο Οικονομικών για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης»

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Η υποκρισία έχει και τα όρια της. Σε απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων σε ερώτηση της κ. Μακρή για την τύχη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης αναφέρει ότι υποστηρίζει σταθερά την τευτλοκαλλιέργεια, κάτι που όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά με τις ενέργειες της η κυβέρνηση διαλύει τις καλλιέργειες και μας οδηγεί σε σημείο να εισάγουμε ποσότητες ζάχαρης από το εξωτερικό.
Με κυνικότητα στην απάντηση το Υπουργείο διαπιστώνει ότι η επάρκεια στην Ελληνική αγορά εξασφαλίζεται από τις εισαγωγές.
Στο κομμάτι που αφορά το Υπουργείο Οικονομικών είναι γνωστή η τακτική του κ. Στουρνάρα… Σιωπή, αδιαφορία, εμπαιγμός και στο τέλος πλήρη καταπάτηση της αξίας του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας που πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της ντροπής. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι τα παιχνίδια και η σκοπιμότητα της δεν θα γίνει αποδεκτή και ο σχεδιασμός της θα βρει πολλά εμπόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.