Ραχήλ Μακρή : «Ψεύδη και υποκρισία από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αδιαφορία από το Υπουργείο Οικονομικών για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης»

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Η υποκρισία έχει και τα όρια της. Σε απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων σε ερώτηση της κ. Μακρή για την τύχη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης αναφέρει ότι υποστηρίζει σταθερά την τευτλοκαλλιέργεια, κάτι που όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά με τις ενέργειες της η κυβέρνηση διαλύει τις καλλιέργειες και μας οδηγεί σε σημείο να εισάγουμε ποσότητες ζάχαρης από το εξωτερικό.
Με κυνικότητα στην απάντηση το Υπουργείο διαπιστώνει ότι η επάρκεια στην Ελληνική αγορά εξασφαλίζεται από τις εισαγωγές.
Στο κομμάτι που αφορά το Υπουργείο Οικονομικών είναι γνωστή η τακτική του κ. Στουρνάρα… Σιωπή, αδιαφορία, εμπαιγμός και στο τέλος πλήρη καταπάτηση της αξίας του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας που πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της ντροπής. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι τα παιχνίδια και η σκοπιμότητα της δεν θα γίνει αποδεκτή και ο σχεδιασμός της θα βρει πολλά εμπόδια.

Σχόλια