Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Ζήτησε απολύσεις η Τρόικα (Βίντεο)


Θέμα απολύσεων στον δημόσιο τομέα έθεσαν οι επικεφαλής της Τρόικας που συναντήθηκαν το πρωί με τον Γιάννη Στουρνάρα.  
Οι εκπρόσωποι των πιστωτών μας ζήτησαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία εν όψει του αυριανού ραντεβού τους με τον αρμόδιο υπουργό Δημόσιας Διοίκησης, Αντώνη Μανιτάκη. Πάντως στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών τέθηκε το θέμα της υψηλής ανεργίας αλλά και της ύφεσης. Δείτε το βίντεο
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.