Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ. Το ακούτε κατάπτυστοι του μνημονίου;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ “ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ” ΑΠΟ ΤΟ 2010.


Αυτή ήταν και η σκοπιμότητα της μεταγενέστερης χάλκευσης των στοιχείων από τον επίορκο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.


Δεν έχετε καμμία δικαιολογία κύριοι, είτε “αναλφάβητοι” είτε συνένοχοι. Το ότι τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” σιωπούσαν, δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν σας.

 Στις 9 Δεκεμβρίου του 2010, εμείς οι “συνωμοσιολόγοι” γράφαμε: Το Ιρλανδικό μνημόνιο, δεν έχει καμιά σχέση με το Ελληνικό.. Τυχαίο;;


Αναλύοντας βήμα προς βήμα τις διαφορές μεταξύ του Ελληνικού και του Ιρλανδικου μνημονίου. Παραθέτοντας ολόκληρα και τα δυο κείμενα, τα οποία ακόμα και σήμερα υπάρχουν κηφήνες πολιτικοί που δεν μπήκαν στον κόπο να τα διαβάσουν.


η Ιρλανδία ως σοβαρή χώρα, δεν απεδέχθη την συγκυβέρνηση με την τρόικα και διαπραγματεύθηκε ένα πιο ευέλικτο και “χαλαρό” μνημόνιο. Στην Ελλάδα, η συμμορία Παπανδρέου που άνοιξε την κερκόπορτα, μαζί με τον υπόδικο Παπακωνσταντίνου προσπαθούσε να δικαιολογήσει την εθνική μειοδοσία. Την έναρξη της εθνικής καταστροφής.


Η παραδειγματική τιμωρία του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, των Παπανδρεου – Παπακωνσταντίνου είναι μονόδρομος για να τεκμηριωθεί νομικά η ακύρωση της δολοφονικής πολιτικής, η αναίρεση των δόλιων συμφωνιών, ώστε να μην ενεργοποιηθούν οι ρήτρες εγγυοδοσίας. Τόσο απλά. Όποιος τους καλύψει, δολοφονεί τις επόμενες γενιές, δολοφονεί το Ελληνικό Έθνος.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.