Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Κάλεσμα της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Καθημερινά εισερχόμαστε ολοένα και περισσότερο σε μια σκοτεινή περίοδο, ύφεσης και φτώχειας τόσο οικονομικά όσο και σε ηθικές αξίες και θεσμούς. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, που δεν υπάρχει ‘’εγώ’’ και δεν υπάρχει ‘’εσύ’’, καλούμε όλους τους νέους σε έναν κοινό αγώνα, για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω, μαζί με τα όνειρά μας και τη ζώη μας.

H Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων οργανώνεται στην περιφέρεια Θεσσαλίας στην πορεία για το Ιδρυτικό της Συνέδριο στις 13 Απρίλιου 2012. Τα γραφεία της Νεολαίας της περιφέρειας στεγάζονται στην Παπακυριαζή 50 στον 1ο όροφο.(Εγγραφές για το Συνέδριο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013, τηλεφωνο επικοινωνίας: 6958475577, http://anexartitoiellinesneolaia.weebly.com/,)
Νίκος Ντουρουντάκης
Υπεύθυνος Νεολαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.