Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Ρήτρες ανάπτυξης στα κυπριακά μνημόνια....


Το που θα οδηγηθεί η οικονομία και η κοινωνία της Κύπρου, είναι πλέον προδιαγεγραμμένο, ανεξάρτητα του αν θα κουρευτούν το δάνεια πάνω η κάτω των 100 000 Ευρώ και ανεξάρτητα του αν βοηθήσει ή δεν βοηθήσει η Ρωσία ή η ΕΕ.
Πλέον, χωρίς καμιά αμφιβολία η Κύπρος  μπήκε τον δρόμο της μείωσης του ΑΕΠ της, της ανεργίας της κοινωνικής εξαθλιώσεις και της συρρίκνωσης του κοινωνικού Κράτους.

Μόνο αν απαιτήσει η Κύπρος ρήτρες ανάπτυξης από την ΕΕ, έχει πιθανότητες να μετριάσει την καταστροφή.
Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο ζητούμενο για την Κύπρο, η ρήτρες ανάπτυξης.
Θα της αποσπάσει;
Θα δούμε  τις επόμενες μέρες.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.